Перейти до основного вмісту

Золотий iPad Mini S та пластикові різнокольорові iPad Mini C

На думку аналітиків, новий планшет Apple-iPad mini 2 вийде зі сканером Touch ID , з дисплеєм Retinа, в золотому кольорі. Фантазія дизайнера Мартіна Хаека веде ще далі, припустивши, що Apple за аналогією зі смартфонами випустить дві версії mini планшетів у золотому та пластиковому корпусі. І називатимуться вони: iPad mini S та iPad mini C.

Чим здивують нас iPad Mini S та iPad Mini C

Відомості для нового концепту Мартін Хайкек отримав з інформації інсайдерів. На одному з китайських сайтів з'явилися фотографії iPad mini 2 у золотому корпусі, з дисплеєм Retinа та сканером відбитків пальців. Інформації про iPad mini C у кольоровому пластиковому корпусі не було.

Фото золотого iPad Mini S

Інші джерела повідомляють, що компанія Apple до кінця 2013 року випустить обмежену партію iPad mini 2 з Retina-дисплеєм, якраз до новорічних свят.

І трохи про новий iPad 5

Достовірність цієї інформації можна буде визначити після презентації iPad 5 та iPad mini 2, 15 жовтня. Також очікується презентація MacBook Pro, Mac mini, телеприставки Apple TV четвертого покоління та нової операційної системи OS X Mavericks.