Перейти до основного вмісту

Чохол для iPad із захисними технологіями збройних сил США - Pelikan

Американська компанія Pelikan розробила чохол для iPad – ProGear Vault з максимальним захистом від бруду, піску, падінь, ударів. В аксесуарі від знаменитого бренду ви можете брати планшет на рибалку, на дачу, на море, не турбуючись про його безпеку.

Бренд підтверджує надійність

Продукція компанії Pelikan відома високою надійністю, використання захисних технологій збройних сил США. Pelikan розпочинав свою діяльність із сімейного бізнесу та виготовлення професійного обладнання для дайвінгу. За 30 років компанія заробила репутацію світового лідера і найбільшого постачальника захисного обладнання з довічною гарантією.

Чохол Vault для iPad - це не вбивається аксесуар для любителів екстріму. Виготовлений із матового полімерного матеріалу, який не зігнути руками, у поєднанні з алюмінієвими деталями. Конструкція, яка має моноліт, складається з трьох частин: задня панель, накладка для екрану і відкидна кришка. Для герметичності фронтальна накладка укріплена гумовою смугою. Отвори для рознімань захищені гумовими заглушками. Великий аксесуар не впливає на якість та гучність звуку планшета.

Фото аксесуара

Відео креш-тесту

Для переконливості виробник продемонстрував відео з краш-тестом для iPad у захисному чохлі. Коротеньке воно дуже правда... Не забувайте, що на iOK.UA, Ви зможете знайти: