Перейти до основного вмісту

Чохол на Айфон для велосипеда та бігу в одному флаконі - Grip+

Приємний сюрприз для велосипедистів та любителів спорту – функціональний чохол для iPhone 5 та 5s зі спеціальним кріпленням – Grip+. З кейсом, ви можете брати ваш смартфон у подорож чи на тренування. Аксесуар захистить мобільний девайс та легко зафіксує його на велосипеді чи інших спортивних аксесуарах.

Чохол на смартфон для велосипеда оснащений кронштейном, що кріпиться до керма. Спеціальний механізм дозволяє легко, однією рукою зафіксувати айфон у чохлі на кермі. Смартфон кріпиться під зручним для огляду велосипедиста кутом.

Крім того, користувач може швидко взяти апарат в руку, щоб відповісти на дзвінок або зробити фото. Аксесуар надійно кріпиться на кермі, забезпечуючи захист, навіть при їзді бездоріжжям. Кейс оснащений петлею для кріплення кабелю.

Чохол Grip+ для мандрівників та любителів бігу, обладнаний ременем на липучці, який можна носити на руці, залишаючись вільним та мобільним. Платформа, на якій фіксується айфон у кейсі, набагато менша за велосипедну, тому їй дуже зручно користуватися.

Зараз, обидва аксесуари Grip+ виставлені на сайті Кickstarter, для збору необхідної суми – 3000 доларів. Напевно, проект приверне велику увагу, захоплених спортом, користувачів.