Перейти до основного вмісту

Elementcase - найдорожчі та найдосконаліші аксесуари для iPhone та iPad

Компанія з Каліфорнії ElementCase спеціалізується на виробництві бамперів (захисних чохлів) для смартфонів Apple. Для виробництва практично всіх бамперів, використовується авіаційний алюміній, який піддається фрезеруванню та гальванічному фарбуванню. Вага аксесуара не перевищує 19-22 грн.

Дорогий, респектабельний iPhone вимагає гідного аксесуара, здатного не лише захистити від ударів та подряпин, але й підкреслити його унікальність. Модельний ряд американського виробника включає захисні засоби для яблучних смартфонів всіх поколінь, підставки для iPad, що відрізняються своїм оригінальним дизайном.

При виготовленні моделей VAPOR PRO та VAPOR COMP застосовується спеціальне радіопровідне покриття, яке покращує прийом сигналу. Алюмінієві бампери для iPhone 5 складаються із двох частин, які легко збираються вручну. В комплект входять шестигранні болти для кріплень, ключ, наклейки на задню кришку з плівки, полікарбонату, замші, захисна плівка на екран.

Всі алюмінієві кейси пофарбовані гальванічним способом у не стираються, яскраві, сучасні кольори, здатні задовольнити навіть найвишуканіший смак. Підставки серії JOULE CHROMA для iPod 2/3 виготовлені з авіаційного алюмінію шляхом фрезерування цільного шматка металу. Вироби пофарбовані способом анодування і мають покриття, що не стирається.

Підставка JOULE CHROMA надійно утримує планшет, має три кути нахилу, перешкоджає перекиданню. забезпечує комфортне використання планшета. Захисні пристрої від JOULE CHROMA виготовлені з високим професіоналізмом, застосуванням сучасних технологій обробки матеріалів. Авіаційний алюміній, карбон забезпечать захист iГаджетів, а оригінальний дизайн підкреслять вишуканість стилю яблучних улюбленців.

На сайті iOK.UA представлена оригінальна продукція Element Case з гарантією та сертифікатом якості.