Перейти до основного вмісту

Фото можливого LG V10 із двома екранами

Напередодні відкриття виставки мобільної індустрії Mobile World Congress 2013 зробила заяву. Керівники LG розповіли про випуск чотирьох лінійок смартфонів та їх позначень, залежно від класу та рівня цін: L (StyLe) – стильні та недорогі смартфони, F (Freedom) – доступні смартфони з підтримкою 4G, G (Greatness) – флагманські моделі, V (View) – смартфони оригінального форм-фактора.

Часи змінюються

Проте, за два роки багато що змінилося і тепер бюджетні смартфони LG, лінійок L і F, носять назви Class та Magna. Продовжує оновлюватись лінійка G (Greatness). А серія V (View) досі не представлена.

Нещодавно в інтернеті з'явилися рендери смартфона LG V10, у якого два екрани та дві камери на передній панелі. Гаджет з таким оригінальним дизайном може стати представником серії V (View).

Характеристики

Незвичайний апарат оснащений Quad HD-дисплеєм з діагоналлю 5,7 дюймів, чіпсетом Qualcomm Snapdragon 808, ОЗУ – 3 ГБ, ПЗУ – 64 ГБ, камерами – 16 Мп та 5 Мп. За зображенням на фотографії можна припустити, що на другому екрані з'являтимуться додаткові іконки. Наберемося терпіння для подальшої інформації.