Перейти до основного вмісту

Функціональні чохли та бездротова зарядка для iPhone 6s - HOMI на Kickstarter

Величезна популярність iPhone, досі не спонукала, а може і завадила, Apple випустити бездротову зарядку для своїх девайсів. За те, що виробники аксесуарів не залишаться без роботи. Спеціально для користувачів яблучних девайсів, яким набридло двічі на день тикати в апарат Lightning-кабелем, створено, і виставлено на Kickstarter, проект HOMI.

Бездротова зарядка HOMI для iPhone 6s та 6s Plus розроблена за стандартним зразком і складається з чохла для iPhone та бездротової зарядки. Автори проекту стверджують, що HOMI відрізняється крутим дизайном, універсальністю, якісними матеріалами. HOMI сертифікована в Apple за програмою MFi (Made for iPhone) та сумісна з апаратами на Android.

Комплектація бездротової зарядки Homi

У комплект HOMI входять два чохли. Чохол Suit підтримує два стандарти бездротової зарядки (qi та PMA) і сумісний з iPhone 6s / 6s Plus , чохол Jacket підтримує iPhone 6 та 6s. Є відмінності у дизайні кейсів. Накладку можна легко зняти та підключити смартфон до стандартної зарядки. Товщина iPhone у чохлі Suit – 10 мм, у Jacket – 12 мм.

Проект HOMI пропонує покупцям цілу серію заряджень.

  • Це алюмінієва MultiDock із силіконовим кільцем посередині, яке виключає ковзання апарату на платформі. Спеціальна "сходинка" допомагає зручно розташувати будь-яку модель смартфона.
  • Заряджання LeatherDock у шкіряній обкладинці, приверне увагу поціновувачів стильних аксесуарів.
  • Зарядний пристрій CoreStand виконаний у стилі хай-тек і дуже ефектно виглядає на робочому столі в успішному офісі.
  • Автомобільна зарядка CarDock надійно кріпиться на склі машини та за допомогою кабелю підключається до джерела живлення.

Вартість аксесуара

Чохли коштуватимуть від 45 доларів, зарядки – від 35 доларів.

Для запуску виробництва HOMI достатньо 60000 доларів. За успішної реалізації проекту, перші бездротові зарядки з'являться на початку літа 2016 року.

Подивитися відео огляд Homi