Перейти до основного вмісту

iPhone 6S або iPhone 7 – чого чекати цього року?

Після іскрометного осіннього виходу відразу двох мобільних новинок iPhone 6 і iPhone 6+ багато шанувальників технічних примочок Apple задалися цілком логічним питанням: а чого ж нам слід чекати далі?

Частина користувачів упевнена, що наступним кроком компанії на шляху до комерційного успіху стане iPhone 6S. Інші стверджують, що роль 6S вже виконав збільшений та покращений iPhone 6+, а отже, чекати варто одразу на сьому модель. Як виявилося, обидві категорії фанатів мали рацію і не праві одночасно, тому що в 2015 році Apple збирається презентувати відразу два новенькі смартфони - iPhone 6S і iPhone 7.

Попередня інформація

За даними джерел, що мають вихід на керівництво "яблучного" холдингу, нові пристрої вже знаходяться на стадії первинної розробки. І хоча самі представники бренду жодних підтверджень чи спростування не давали, зазвичай вони зберігають свої таємниці до самої презентації, так що чекати якихось офіційних новин не варто.

Але, незважаючи на політику високої таємності, певні чутки все ж таки проникли в маси. Наприклад, передбачається, що iPhone 6S потрапить на прилавки магазинів вже через кілька місяців, коли стартують продажі фірмового смарт-годинника Apple Watch. Сьома модель традиційно презентується восени. Також існує версія, що обидві новинки побачать світ у вересні через рік після виходу поточних флагманів лінійки.

Можливі можливості

Незважаючи на політику високої секретності американського холдингу, деякі чутки все ж таки прорвалися в маси. Наприклад, існує припущення, що якщо модель iPhone 6+ стала вдосконаленою і розширеною версією поточного флагмана, то 6S буде більш простим і доступним варіантом. Фактично, основним доказом на користь цієї версії є існування апарату iPhone 5С, який вважається бюджетною версією флагманської п'ятірки. Логічно припустити, що ремонт iPhone для смартфона 6S також буде більш доступним у технічному та фінансовому плані.

Що стосується сьомої моделі, очевидно, що вона стане принципово новим пристроєм, інакше їй не привласнили б новий порядковий номер. Цілком можливо, що новинка отримає збільшений дисплей і черговий інноваційний процесор фірмового типу. Також передбачається, що операційна система iOS також буде оновлена до нової версії.

Як би там не було, заздалегідь будувати якісь серйозні версії не рекомендується, тому що компанія Apple славиться саме тим, що регулярно дивує шанувальників несподіваними технічними та програмними рішеннями.