Перейти до основного вмісту

Хто міцніший за iPhone 7 Plus або Samsung Galaxy Note 7 - дроп тест

Головним конкурентом iPhone 7 Plus, безумовно, став корейський флагман Samsung Galaxy Note 7. Девайси мають ряд індивідуальних переваг, що зводять їх на рівень рівноправних суперників. Galaxy Note 7 має 5,7-дюймовий вигнутий AMOLED-екран, з роздільною здатністю QHD, слотом для карток пам'яті і модулем Dual Pixel-камери - 12 Мп. iPhone 7 отримав подвійну камеру з оптичним зумом 2х та Quad LED-спалахом, стереодинаміками та сенсорною кнопкою Home з функцією Force Touch.

Хто краще витримує падіння з висоти?

Команда порталу PhoneBuff вже порівняла швидкість кожного апарату, тепер перевірила їхню міцність. У дроп-тесті взяв участь спеціальний механізм, який, по черзі, кидав смартфони на бетонну поверхню. Пристрої приземлялися, то на задню кришку, на нижню та бічні грані, на передню панель.

У перших трьох падіннях iPhone 7 Plus продемонстрував перевагу над конкурентом. При падінні екраном вниз постраждав обидва смартфони, проте продовжили працювати. потім, невгамовні експериментатори провели додатковий досвід з численними падіннями вниз дисплеєм. Результат ви побачите на відео.

Після перегляду відео здається, що захисні аксесуари зовсім і не потрібні. Але не робіть поспішні висновки. Радимо вам придбати:

Айфон 7 можна купити вже, а ось Нот 7 треба чекати

23 вересня iPhone 7 Plus надійшов у продаж на російський ринок. Вартість девайсу – 1065 доларів. Продажі фаблета Galaxy Note 7 відновляться лише наприкінці цього або на початку наступного місяця. Ціна "корейця" – 1018 доларів.