Перейти до основного вмісту

Коли можна буде грати Pokemon Go в Україні та Росії?

До нової гри Pokémon Go для смартфонів все ставляться по-різному. Одні, фанатично захоплюються, вважаючи його відродженням популярної символіки 2000-років, інші, нескінченно критикують і вважають черговим комерційним прийомом виробників. А тим часом Pokémon Go став неперевершеним лідером серед ігрових додатків, побивши всі попередні рекорди.

Швидше за все, розробники не очікували такого успіху, оскільки запустили програму лише в деяких країнах. Зараз Nintendo, яка створила гру, планує презентації Pokémon Go, в інших країнах. Тож незабаром кожен власник смартфону зможе стати учасником вражаючої гри. Тиждень тому програму запустили в багатьох країнах ЄС.

Як на рахунок України та Росії?

В Україні та Росії, реліз Pokémon Go очікувався після 15 липня. Тепер з'явилася інформація, що офіційний запуск динамічної гри відбудеться наступного тижня, ближче до кінця липня, і українці зможуть безперешкодно ловити покемонів на вулицях своїх міст. Поки українці чекають на реліз, і користуються нелегальною версією, жителі США, Австралії та Нової Зеландії вже встановлюють рекорди, а додаток Pokémon Go стрімко опановує світ. І є вже ті, хто зібрав усіх покемонів .