Перейти до основного вмісту

Кращі протиударні чохли для iPhone 6, які можна купити в Україні

Безперечні переваги топового смартфону Apple - великий екран і тонкий корпус не додають гаджету міцності, а роблять більш вразливим до механічних впливів. Ми вибрали чотири найефективніші протиударні чохли для iPhone 6 від різних виробників.

Чохли i-Blascon Armorbox

Чохол i-Blason Armorbox для iPhone 6 та iPhone 6 Plus виготовлений із жорсткого полікарбонату. Внутрішня частина футляра виконана з гнучкого термостійкого поліуретану, який пом'якшує удар при падінні. Кути i-Blason Armorbox укріплені спеціальним матеріалом, а лицьова сторона забезпечена скінпротектором, який захищає дорогий дисплей смартфона та не зменшує чутливості тачскрину. Чохол доступний у чорному, зеленому, сірому, рожевому та блакитному кольорах.

Чохли Speck MightyShell

Ультратонкий чохол Speck MightyShell для iPhone 6 відповідає військовим стандартам захисту. Іменитий виробник Speck виготовив тришаровий футляр, здатний захистити мобільний телефон з усіх боків. Ребриста внутрішня частина поглинає всілякі удари. Аксесуар пропонується в кількох колірних варіантах: чорний, фіолетовий, рожевий, помаранчевий та з декором із прозорого матеріалу. Компанія-виробник дає довічну гарантію свого MightyShell для iPhone 6.

Чохли Spigen Tough Armor

Протиударні чохли для iPhone 6 та iPhone 6 Plus - Spigen Tough Armor, аналогічні чохлу i-Blason Armorbox, складається з внутрішнього пластичного шару та жорсткої полікарбонатної оболонки. Модель Spigen Tough Armor для iPhone 6 виготовлена у двох варіантах. Модифікація із прорізом. Tough Armor S дозволяє встановлювати в проріз пластикову карту і встановлювати смартфон на горизонтальній поверхні для перегляду відео.

Чохли Spigen Tough Armor Plus

Чохол Spigen Tough Armor для iPhone 6 Plus оснащений відкидною планкою-підставкою. Аксесуар випускається в чорному, графітовому, золотому, сріблястому та блакитному кольорах. Версія для iPhone 6 доступна у всіх аналогічних кольорах, окрім блакитного.

Чохли Otterbox Defender

Чохол OtterBox Defender для iPhone 6 та iPhone 6 Plus представлений знаменитим виробником як максимальний захист смартфона від механічних пошкоджень, ударів, падінь. Аксесуар вийшов дещо громіздким, проте три шари ультраміцних матеріалів та вбудований скінпротектор гарантують безпеку смартфона. Крім того, компанія OtterBox пропонує покупцеві вибрати колір кожного шару. Ціна OtterBox Defender для iPhone 6 та iPhone 6 Plus - $59.90.