Перейти до основного вмісту

Moment - об'єктиви для iPhone 6 та iPhone 6 Plus у яких немає конкурентів

Нові фірмові об'єктиви Moment Tele та Wide сумісні з iPhone 6 та 6 Plus. Накладні об'єктиви Moment Lens для камер iPhone та iPad суттєво покращують якість зображення знімків та відео. Фінансування розробок компанія Moment починала з платформи Kickstarter. Згодом стартап перетворився на популярну компанію-виробника.

Найкрутіші об'єктиви для смартфонів

Об'єктиви Tele та Wide кріпляться на смартфоні за допомогою пластикової накладки, у спеціальний виступ якої вкручується лінза. Модель Moment LensTele забезпечить бездоганну якість зйомки краєвидів, портретів, архітектурних ансамблів.

Вартість та сумісність

Moment Lens Wide значно розширює поле зору камери, ідеально підходить для зйомок селфі, гірських краєвидів, віддалених об'єктів. Кожна модель коштує 99,99 доларів. Об'єктив Moment Lens підходить і для смартфонів Google Nexus 5, Samsung (Galaxy S4/S5/Note 3). На жаль, оригінальні ехли для Айфона ви не зможете використовувати із цим аксесуаром. Прийде його знімати з пристрою. Але, у продажу вже є шкіряні чохли Bridle на шнурку Moment Lens, вартістю 39,99 доларів.

Ось такі фото виходять