Перейти до основного вмісту

Новий елітний смартфон Vertu Signature Touch із 4 ГБ ОЗУ

Цього року компанія Vertu представила шикарний телефон ручної роботи Signature Touch. Апарат виготовлений із титану 5 класу, дисплей покритий сапфіровим склом 130 карат, динамік виконаний із цирконію, а задня панель оброблена натуральною шкірою. Використовується шкіра теля, алігатора, ящірки, пофарбована у різні кольори.

Технічні характеристики Vertu Signature Touch

Люксовий апарат Vertu забезпечений 5,2 дюймовим Full HD-екраном, 8-ми ядерним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 810, камерами - 2 1 Мп та 2,1 Мп, ВП Android 5.1 Lollipop, ОЗУ - 4 ГБ та ПЗУ - 64 ГБ Fi-стереодинаміки з оснащенням Dolby Digital Plus, батарейкою на 3160 мАч з оснащенням Quick Charge 2.0 та бездротовою зарядкою Qi та NFC-модуль.

Рубінова кнопка Signature Touch відкриває три сервіси Vertu. Служба Concierge дарує вам підписку на 18 місяців та персонального консультанта. Vertu Life має в своєму розпорядженні запрошення на покази мод, культурні та спортивні заходи, перепустки в спец.клуби.

Certainity - це помічник, який синхронізує та видалить інформацію при втраті Vertu. Рінгтони у розкішних апаратах Vertu – це твори знаменитих композиторів у виконанні Лондонського симфонічного оркестру.

Комплектація

У комплект брендового Vertu Signature Touch входять стереогарнітура, зарядка, 1,2-м кабель microUSB, серветка з мікрофібри, документація, гарантія та фірмовий сертифікат.

Ціни на Vertu Signature Touch

Вартість різних модифікацій гаджета починається від 7300 до 13700 фунтів стерлінгів. Вже чохол на телефон такого класу не одягнеш.