Перейти до основного вмісту

Перший чохол для смартфона для професійної відеозйомки - Padcaster Verse

Сучасні користувачі все частіше використовують iPhone і iPad замість спеціальної апаратури для зйомки фотографій і роликів. Виробники аксесуарів швидко відгукнулися на популярне захоплення.

Тепер зніматиме відео ще зручніше

Так, нещодавно з'явився чохол-тримач Padcaster, що трансформує iPad у відеокамеру. Зараз автори аксесуару представили на майданчику Kickstarter новий варіант девайсу, розроблений для всіх мобільних пристроїв.

Чохол для смартфонів , Padcaster Verse, виконаний у вигляді власника для iPhone, iPad та Android-пристроїв. Ця. своєрідна полікарбонатна рамка, здатна запропонувати 15 варіантів кріплення та підключення різноманітного фото обладнання: освітлювачів, мікрофонів, портативних телевізійних суфлерів та багато іншого. Гаджет встановлюється в Verse на штатив, до якого прикріплюється найрізноманітніша оптика.

Здатність мобільних пристроїв, практично миттєво розташовувати фото та відеоматеріали в інтернеті, підтримка 4G комунікацій, привертають увагу навіть професійних фотографів.

Авторам аксесуара необхідно протягом місяця зібрати 25 000 доларів. Проект настільки сподобався користувачам, що потрібна сума вже надійшла на рахунок стартапу. Випуск чохла заплановано за рік. Перші покупці зможуть придбати Padcaster Verse за 150 доларів.

Дивіться рекламне відео чохла Padcaster Verse: