Перейти до основного вмісту

Програми для безкоштовних дзвінків з iPhone та інших смартфонів

Сучасний час - час соціальних мереж та месенджерів значно потіснив SMS, розширюючи можливості спілкування та економлячи гроші користувачів. Крім SMS, мобільний інтернет відкриває можливості безкоштовного голосового спілкування через 3G, використовуючи Skype, WhatsApp та інші комунікатори.

Можливо, про існування всіх цих програм ви вже знаєте. Але, можливо знайдуться ті, для яких ця стаття буде корисною. :)

1. Skype

Компанія Microsoft надала можливість використовувати Skype через мобільний інтернет. Оновлена версія програми iOS економно витрачає заряд акумулятора. Користувачі iPhone можуть використовувати Skype для звичайних дзвінків, відеодзвінків, надсилання повідомлень та відеоповідомлень.

2. Viber

Сервіс Viber визначає абонентів за номером телефону, які одразу потрапляють до опції "Контакти". У Viber можна безкоштовно розмовляти, транслювати відео, пересилати повідомлення та відеоповідомлення.

3. WhatsApp

Сервіс WhatsApp працює за тим самим принципом, що і Viber. Користувачі можуть надсилати повідомлення та відео повідомлення, говорити в аудіо- та відео-режимах. Програма більш надійна та захищена від спамів. Однак після року використання встановлюється абонент плата в розмірі 0.99 доларів.

4. FaceTime

Пристрої Apple на платформі iOS 7 (Mac, iPad і iPhone з Apple ID) мають функцію FaceTime Сервіс дозволяє, за допомогою одного натискання, переводити звичайний дзвінок у безкоштовний режим FaceTime.

5. Facebook

Використовуючи месенджер Facebook, користувачі соц. мережі можуть надсилати голосові та відео, записані мобільним пристроєм, а також говорити і бачити один одного.

Чи знаєте ці програми? Чи не здивувати вас? А чи знаєте ви, що можна створити чохол для смартфона зі своїх фотографій ?