Перейти до основного вмісту

Реальні фото фірмових чохлів для iPhone 6 та iPhone 6 Plus

Apple, дотримуючись своїх традицій, разом у новими смартфонами або, як вже їх називають, фаблетами, показала і свої фірмові чохли для iPhone 6 і iPhone 6 Plus . Схоже, дизайн та матеріали аксесуарів нічим не змінилися. По фото з сайту Apple, можна здогадатися, що це такі ж класні кейси, як і для iPhone 5S, із силікону та шкіри. Але давайте розглянемо їх ближче. Є реальні фото даних фірмових накладок.

Відразу ж впадає у вічі величезні розміри чохлів

На фото щасливий власник Apple Cases продемонстрував розміри аксесуарів. Перед вами чохол для iPhone 6 та iPhone 6 Plus. Матеріали швидше за все не залишилися колишніми, це екошкіра, або простіше кажучи, замінник шкіри. Внутрішня частина залишилася м'якою, вкритою алькантрою. Алькантра – це замінник замші. Є й силіконові чохли для iPhone 6 від Apple. Тонкий і приємний на дотик, як кейса для iPhone 5S. Сподіваємося, яблучна компанія внесла деякі поправки матеріали, так як досвід використання даних товарів дуже сумний. Накладки від Apple швидко зношуються. Затираються, забруднюються. Особливо це проявляється у світлих моделях. Побачимо згодом за відгуками в інтернеті.

Чи змінилася конструкція кейсів?

Дизайн та конструкція залишилися без змін. Ні, є маленькі, але не суттєві. На фото вище ви можете побачити виріз знизу. Тепер у фірмових Apple чохлів немає дірочок під шнур, навушники та динаміки. Як показує практика, так зручніше набагато. Плюс ці отвори завжди ставали брудними та затертими. Позбулися зайвого, думаю це піде на користь аксесуарів. На цьому все тема вичерпана. :)