Перейти до основного вмісту

Розпакування iPad Pro та перевірка на міцність Apple Pencil

Створюючи планшет iPad Pro, компанія Apple представила нову концепцію персонального комп'ютера майбутнього.

Планшет оснащений 12,9 дюймовим Retina-дисплеєм, чіпсетом А9Х, ОЗУ – 4 ГБ та програмним забезпеченням iOS 9 з необмеженими перспективами для створення графічних та текстових творів. Для розширення можливостей девайсу, виробник створив супутні аксесуари у вигляді чохла-клавіатури Smart Keyboard та унікального стілусу Apple Pencil. Проте, у російських магазинах ціна стілуса – 120 доларів, викликала здивування шанувальників бренду.

Ентузіасти-експериментатори вирішили з'ясувати, що криється за ціною дорогого девайса і зняли ролик розпакування величезного планшета, а також випробування Apple Pencil на bendgate.

Експерименти показали, що стілус для iPad Pro виявився дуже міцним і не піддався на нещадні зусилля автора ролика, який намагався зламати конектор під час заряджання. Звичайно, стараннями хлопця зламати конектор все ж таки вдалося. Але олівець не піддаватиметься таким навантаженням під час звичайного використання. Зауважимо. що навпіл стилус так і не зламався. Сподіваємося, що продемонстровані досвіди переконали користувачів у неперевершеності Apple Pencil.