Перейти до основного вмісту

Швидке порівняння OnePlus 3 з HTC 10 та Samsung Galaxy S7 edge

Вихід у 2015 році OnePlus 2 та OnePlus X принесли виробнику пристойний дохід, проте не виправдали свого звання "вбивці флагманів". Для того, щоб досягти своєї мети і виправдати гасло "Не погоджуйся на менше. Вимагай більшого", OnePlus вирішила випустити крутий апарат, який привернув би увагу як шанувальників бренду, так і інших користувачів. Ним став фаблет OnePlus 3. До речі, у нас вже є чохли для OnePlus 3 в Україні . У наших краях поки їх не знайти. :)

Перед вами відео розпаковування.

У коробці разом з апаратом знаходиться посилений зарядний пристрій, USB Type-C-кабель, голка для подвійного лотка із сімками, наклейки та документи. Скло смартфона захищає заводська плівка. Гарнітура та чохол у комплект не входять,

Легкий апарат у тонкому корпусі, з 5,5-дюймовим екраном, комфортним розміром, зручно розташовується в руках (на відміну від Samsung Galaxy S7 edge , Huawei P9 Plus ). Клавіші на боках корпусу та дактилоскопічний датчик працюють точно та впевнено. Звук динаміка чіткий без перешкод (чистіше за звук S7 edge). Достатньо випирає камера, забезпечує гідну якісну зйомку.

OnePlus 3 показав найкращі результати під час тестування. Гаджет перевершив Xiaomi Mi5 і Meizu Pro 6 , а за деякими показниками HTC 10 , Sony Xperia X Performance , Samsung Galaxy S7 edge. Звичайно, вартість смартфона "кусається". Однак, ви отримаєте пристрій найвищого класу та якості.