Перейти до основного вмісту

Скільки коштує iPhone 6 та iPhone 6 Plus в Україні, ціни

Старт продажів великих iPhone 6 розпочинається з 19 вересня. 26 числа підключається ще 22 країни, друга хвиля. :) А як щодо України? Які будуть ціни на iPhone 6 та iPhone 6 Plus в Україні та коли можна буде придбати техніку.

Деякі магазини обіцяють Айфон 6 вже 20 числа

Офіційно Apple ще не оголосила старт продажів новинок в Україні. Але, сірий ринок як завжди працює краще та швидше. Тому вже 20 числа можна буде придбати новинки. Але ціни будуть захмарні. Чому? А чому б не заробити на ажіотажі? І повірте, що він буде. Ціни на iPhone 6 та iPhone 6 Plus починаються від 18 тисяч гривень. Сума велика. Якщо починати міркувати і рахувати, виходить наступна картина.

Скільки коштує iPhone 6 у США?

Ціни на iPhone 6 в США починаються від 649 доларів і закінчуються 949 доларами на саму топову модель. Додамо ще до цієї суми 50 доларів на податки при покупці. Тепер переведемо у гривні. Порахували?

Виходить, що наші бізнесмени збільшили вартість смартфона на 100% її продажної. Можна добре переплатити та купити зараз, а можна почекати місяць, ще місяць, і дивитися як ціни стануть нижчими. Вам вирішувати.