Перейти до основного вмісту

Створи індивідуальний дизайн чохла для iPhone 6 або iPhone 6 Plus

Нові великі айфони від компанії Apple - чудовий. Найбільші екрани відкривають весь потенціал смартфона. Переписуйся по роботі або заради розваги, грай у класні ігри, роби фотографії схожі з професійними та одразу їх обробляй на смартфоні. Сотні застосувань нового пристрою. А чи ви вже встигли подумати про захист пристрою? Адже чим більше екран та корпус телефону, тим легше його подряпати чи навіть побити.

Час створити чохол з персональним, індивідуальним дизайном

Звичайно, чохол для Айфона незамінна річ, але так як iPhone 6 і iPhone 6 Plus тільки надійшли у продаж, купити щось складне. Команда iOK знала це, і тепер готова запропонувати вам послугу нанесення зображення на кейс для вашого фаблета. Не встаючи зі свого випорожнення, ви можете створити чохол зі своїм дизайном для iPhone 6 .

Зробити це можна зручно, а головне швидко!

Конструктор подарунків, який знаходиться за адресою http://print.iok.ua , вже готовий для роботи. Перейшовши за посиланням, ви зможете завантажити свої фотографії на сайт та зробити там чохол зі своїх картинок для iPhone 6 Plus або iPhone 6. Ми виготовимо ваш чохол та доставимо наступного дня Україною. Даємо на індивідуальні чохли гарантію в 90 днів. А тепер подивіться якими красивими виходять накладки після друку- фото наших чохлів .

Замовити індивідуальний дизайн >>