Перейти до основного вмісту

Вчені створили спортивну кофту, яка контролює процеси організму

Створено першу у світі фітнес-толстовку Pink Hoodie, здатну контролювати фізіологічні процеси організму. За заявою розробника толстовки, Бейкера Міллера, його одяг може знизити температуру тіла та розслабити людину після перенесеного навантаження та стресу. Цьому сприяє спеціальна конструкція толстовки та вбудований трек, що посилює ефект.

Справа в тому, що Pink Hoodie активує роботу парасимпатичної системи, яка відповідає за відпочинок та оздоровлення організму.

Капюшон толстовки призначений для уповільнення дихання, а отже, нормалізації частоти пульсу. Спеціальна рожева сітка капюшона розслаблює і заспокоює людину, У каптурі, користувач змушений дихати носом, тим самим уповільнюючи прискорене дихання та заспокоюючись.

Крім того, на толстовці асиметрично розташовані кишені слінг. Руки користувача, розташовані в кишенях Міллера (дивіться фото), також впливають на дихання, скорочуючи вдихи-видихи животом на користь грудного дихання, знижуючи частоту серцевого ритму.

Коли корисна толстовка Pink Hoodie від Міллера з'явиться у продажу, поки що не відомо.

А команда iOK.UA може запропонувати вам стильні речі з вашим дизайном і навіть особистими фотографіями. Ви можете створити свій дизайн: