Перейти до основного вмісту

Відгуки авторитетних журналістів про iPhone 6 і iPhone 6 Plus

Відвідавши презентацію нових смартфонів Аpple з яскравим дизайном, збільшеним екраном, фірмовим процесором A8, на платформі iOS 8, журналісти зробили ряд позитивних висновків про iPhone 6 і iPhone 6 Plus .

Відгуки журналістів:

"Ми знаємо не так багато про "начинку" нових смартфонів, але вони працюють помітно швидше", - упевнений Брайан Барретт, журналіст Gizmodo

"iPhone 6 не такий легкий, як iPhone 5, але він відчувається неймовірно тонким у порівнянні з ним. Відмінний баланс між розміром екрану та зручністю користування", - пише журналіст ресурсу AnandTech.

"iPhone 6 Plus - це той iPhone, який я завжди хотів", - написав Нілей Патель із The Verge.

Короткі висновки:

  • Нові пристрої стали найуспішнішою розробкою компанії Аpple, за останні роки. Не дивлячись на 4,7-дюймовий екран, iPhone 6 не виглядає громіздко. Габаритні розміри – 138×67 мм, невелика вага пристрою, витончений дизайн забезпечують привабливість нового флагмана.
  • Навіть справжній планшетофон iPhone 6 Plus з габаритами 158 x 78 мм та вагою – 172 грами, має товщину 7,1 мм і виглядає витончено.
  • Щасливчики, які встигли потримати та спробувати iPhone 6 та iPhone 6 Plus захоплюються ергономікою, витонченістю та неповторною естетикою яблучних комунікаторів.

Свіжі фотографії iPhone 6: