Перейти до основного вмісту

Водонепроникні смартфони та чохли дедалі популярніші

Останнім часом, особливу популярність у покупців набувають вологозахищені смартфони. На думку фахівців порталу DigiTimes, ця функція стала новим стандартом для нинішніх та майбутніх моделей Sony Mobile та підвищить конкурентоспроможність пристроїв середнього рівня.

Xperia M2 матиме успіх

Нещодавно, лінійка водонепроникних апаратів Sony поповнилася смартфоном Xperia M2 Aqua з дисплеєм - 4,8 дюйма з роздільною здатністю - 960 х 540 пікселів), чотири-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 400 з частотою 1,2 ГГц, га Смартфон може витримати занурення на глибину 1,5 м близько 30 хвилин. Ціна новинки – 300 євро.

Складання водонепроникних комунікаторів Sony Mobile здійснюється в Тайвані, компаніями Compal Electronics, FIH Mobile, Arima Communications. Якщо у вас смартфон від Соні, тоді подивіться на наші накладки для Sony Xperia . Не пошкодуєте. :)

Новий тренд серед виробників смартфонів

Слід зазначити, що великі компанії - виробники мобільних гаджетів - Samsung Electronics, Lenovo, HTC. Coolpad мають намір підняти виготовлення водонепроникних смартфонів до 20-30% загального асортименту пристроїв. А як щодо Apple? Поки що навіть немає чуток про водонепроникні смартфони. Але є чохли для Apple iPhone які не бояться води, і навіть занурення під воду на пристойну глибину. Водонепроникні аксесуари стають все популярнішими, поїхав на відпочинок – одяг чохол, приїхав зняв. Зручно!