Перейти до основного вмісту

Випустили спортивні лосини з кишенею для iPhone - Lume Smart Leggings

Прогресивні технології дозволяють виробникам створювати багатофункціональні речі для смартфонів. Так, компанія Lume Lifestlye, випустила смарт-легінси Lume Smart Leggings з кишенькою для iPhone.

Тепер ви не кидатимете свій телефон

За словами засновника компанії Lume, Вайра Мангі легінси були розроблені для боротьби із зайвою вагою, яка стала проблемою нашого часу. Вайєр Манга страждав на ожиріння, але знайшов у собі сили скинути вагу. Ставши тренером, Вайєр зауважив, що на тренуванні одна з жінок постійно кидає телефон. Так виникла думка про створення спортивного одягу з надійною кишенькою для смартфона.

Так з'явилися смарт-легінси Lume Smart Leggings з кишенькою, в якій надійно фіксується iPhone. Крізь матеріал кишеньки можна керувати сенсорним екраном смартфона. Легінси виготовлені з вологопоглинаючого матеріалу і триматися на зручному поясі.

Проект збирає гроші

"Розумні" легінси можуть носити як чоловіків, і жінок. Пропонується вся лінійка розмірів. У перспективі Lume випустить смарт-шорти та гетри. Зараз Lume Smart Leggings займаються збиранням грошей на платформі Kickstarte і для учасників проекту коштують 88 доларів.

Вже зібрано 6500 дол. з потрібної суми - 10 000 дол.

Реліз спортивного аксесуара для iPhone очікується у лютому 2016 року. Якщо ви часто кидаєте свій телефон, ми радили б купити чохол для нього. :)

Дивіться відео про розумні легінси