Перейти до основного вмісту

Як захистити смартфон від рук дітей – чохол + скло на екран

Як захистити смартфон від дітей? Ваші улюблені пустуни, швидше за все, розбили вже жоден смартфон або планшет. Швидше за все постраждав екран пристрою. Як же бути у такій ситуації? Забороняти своїм діткам нічого не хочеться. А електронні пристрої їх ваблять із величезною силою. Що ж, за допомогою вам прийдуть захисні аксесуари для смартфонів. Однак що вибрати?

Наша порада - силіконовий бампер та скло на екран

Чому саме ці аксесуари?

Силіконові бампери для смартфонів мають ідеальну конструкцію захисту гаджета. Щільні борти з усіх боків телефону або планшета беруть на себе всі удари. А дітки їх кидають часто, плюс б'ють пристрої про все, що бачать на своєму шляху. :) Тому, пружинистий силікон візьме все на себе, як бронежилет.

  • Силіконовий чохол навіть рятує екран. Справа в тому, що при ударі смартфона в один із боків, силікон амортизує удар, зменшуючи його силу. Саме від таких ударів тріскає скло телефону.
  • Але є удари, які потрапляють прямо в ціль. Чітко в екран. У таких випадках будуть корисні прозоре захисне скло. Вони більш надійні ніж плівки.

Звичайно, ці захисні аксесуари не завжди є панацеєю від цих проблем. Але, витративши всього пару сотень гривень, ви можете заощадити на дорогому ремонті або заміні дисплея та корпусу вашого улюбленого смартфона.

Що iOK.UA може вам запропонувати?

У нашому магазині ви зможете замовити силіконовий чохол для майже будь-якого існуючого телефону. Нижче ми поділимося з вами посиланнями на товари: