Перейти до основного вмісту

Які чохли для захисту MacBook існують, типи чохлів для Macbook

Захисний чохол для MacBook - найзамінніша річ у дорозі, подорожі, на роботі. Ноутбуки Apple - досить міцні пристрої, які зможуть встояти перед падіннями та ударами, проте використовувати подряпаний та погнутий комп'ютер не дуже приємно. Що вже говорити про серйозні поломки, які можна запобігти, використовуючи захисний аксесуар. Сучасне ранок пропонує аксесуари для MacBook, п'яти видів: від сумок для перенесення ноутбука до чохлів, що розширюють можливості використання.

1. Папки та кишені

Призначені для захисту MacBook від інших предметів у сумці чи рюкзаку. Папка MacBook, кишеня або інші варіанти, захистять комп'ютер від пошкоджень ключами та іншими предметами, що знаходяться в сумці та рюкзаку.

- Папка Acme Skinny Sleeve для MacBook Air 11”, ціна – близько 45 доларів

- Папка Knomo Leather Sleeve для MacBook Air/Pro Retina 13'', ціна - 155 доларів

- Папка Incase Icon для MacBook Pro Retina 15'', ціна - 109 доларів

2. Накладки із пластику

Легкі пластикові накладки – відмінний захист MacBook від ударів та потертостей, при зберіганні в сумці або інтенсивній роботі. Крім безпеки зовнішнього вигляду, пластикові накладки забезпечать ще й нову естетику девайсу. Різнокольорові недорогі аксесуари можна міняти, і ваш ноутбук сьогодні червоним, а завтра - чорним або зеленим.

- Накладка daav HardShell для MacBook Air 13'', ціна - 39 доларів

- Накладка Speck SeeThru Onyx Case для MacBook Pro Retina 13'', ціна - 69 доларів

- Накладка daav HardShell для MacBook Pro Retina 15'', ціна - 39 доларів

3. Сумка-папка

Аксесуар для перенесення та мобільного використання ноутбука.

У сумці-папці зі зручними ручками, зручно переносити MacBook, а також працювати на комп'ютері, не виймаючи його з аксесуара, що дуже комфортно в дорозі чи подорожі.

- Cozistyle SmartSleeve для ноутбука 13'', ціна - 93 долари

- Urbano для MacBook 13'', ціна - 155 доларів

- Cozistyle SmartSleeve для ноутбука 15'', ціна - 186 доларів

4. Сумка-кур'єр

Містку можна використовувати для перенесення MacBook у папці, пластиковому чохлі, чохлі книжці та інших додаткових пристроїв. Сумки для ноутбука виконані у найрізноманітніших стилях, від спортивного до елегантного міського чи офіційного. Для підстрахування безпеки, краще паралельно використовувати чохол для MacBook, папку, кишеню та інші варіанти.

- Сумка Ally Capellino AO Canvas Satchel для MacBook Air 11'', ціна - 62 долари

- Сумка Qwstion Overnighter для ноутбука 15'', ціна - 310 доларів

- Сумка Uniq Heritage Herald для ноутбука 15'', ціна - 140 доларів

5. Рюкзак

У рюкзак, крім MacBook помістяться багато інших пристроїв та корисних речей. Ноутбук краще переносити паралельно використовуючи чохол, накладку, папку, кишеню. Рюкзак – неперевершений аксесуар для подорожей. У різних його відділеннях, можна переносити та зберігати ноутбук, особисті речі на пару днів, предмети гігієни,

- Шкіряний рюкзак Knomo Hudson для ноутбука 15'', ціна - 622 долари

- Рюкзак Thule Subterra для MacBook Pro 15'', ціна - 155 доларів

- Рюкзак Thule Subterra для MacBook Pro 15'', ціна - 186 доларів

Як правило, багато аксесуарів для MacBook універсальні та практичні. Тому сумки, рюкзаки, папки прослужать вам не один рік, захищаючи портативний комп'ютер і створюючи комфорт на роботі та відпочинку.