Перейти до основного вмісту

Який смартфон можна придбати замість iPhone 6?

Продукти компанії Apple завжди порівнювали із прямими конкурентами. Не уникнув цієї долі і iPhone 6. Розглянемо всі пристрої, які потенційно здатні скласти альтернативу новому флагману Apple - iPhone 6 .

Samsung Galaxy S5

На першому місці рейтингу стоїть корейська Samsung Galaxy S5 . Основною фішкою пристрою, що працює під керуванням Android, є його водонепроникні якості, захист класу IP67 від вологи та бруду, наявність відмінного дисплея 5,1 SuperAMOLED, що дає насичену, чітку картинку.

Samsung Galaxy Alpha

Корейський смартфон Samsung Galaxy Alpha в металевому корпусі можна назвати пристроєм на платформі Android ідентичним iPhone 6. Проте Galaxy Alpha, на відміну від "шістки", виготовлений тільки в 16-гігабайтній версії.

Sony Xperia Z3

Смартфон Sony Xperia Z3 з технічними характеристиками на рівні Galaxy S5 та розкішним дизайном приверне увагу покупців. Смартфон виготовлений зі скла та алюмінію, забезпечений волого та пилозахисною.

Sony Xperia Z3 Compact

Смартфон Sony Xperia Z3 Compact трохи простіше і менше за свого брата має дисплей з діагоналлю 4,6 дюйма.

HTC One M8

Смартфон HTC One (M8) повторює стиль дизайну та форму iPhone 6, але має більший розмір із 5-дюймовим екраном. При покупці пристрою рекомендуємо протестувати роботу камери.

Apple iPhone 5S

Apple iPhone 5S - флагман 2013 року все ще популярний серед користувачів, завдяки своїм перевагам і ціні, що знизилася.