Перейти до основного вмісту

iPhone 7 міцніший за iPhone 6s - тест смартфонів на міцність

За кілька днів після початку продажів iPhone 7, користувачі вже встигли перевірити вологостійкість гаджета, яка виявилася вищою за заявлену виробником. Крім того, молотили апарат молотком і кидали вниз, порівнюючи його міцність із корейським флагманом Samsung Galaxy Note 7 .

Давайте порівняємо міцність iPhone 7 з iPhone 6

Тепер блогер YouTube-каналу EverythingApplePro вирішив порівняти міцність iPhone 7 та iPhone 6s, кидаючи пристрої з різної висоти та записав весь процес на відео.

Спочатку апарати кидали з метрової висоти, імітуючи вислизання смартфона з рук, яке часто виникає при щоденному використанні. Випробування ніяк не позначилося на iPhone 7, iPhone 6s утворилася невелика вм'ятина в кутку. Коли апарати падали дисплеєм вниз, iPhone 6s злегка відійшла панель екрану.

На наступному етапі випробувань смартфони роняли з висоти 1,8 метра (людський зріст). При падінні екраном вниз, скло iPhone 6s покрилося павутиною тріщин, а iPhone 7 залишився неушкодженим.

В останньому тесті, при падінні з 3-метрової висоти, на бетонне покриття скло дисплея iPhone 6s повністю розбилося, а сенсорний екран продовжував працювати. iPhone 7 з успіхом витримав усі випробування, зберігши цілими екран та корпус.

Що б ви не побачили нижче, і які б не зробили висновки, радимо вам одягати захисні аксесуари на свої смартфони, шибки та кейси. iOK.UA вже може запропонувати вам:

Потрібно побачити це особисто