Перейти до основного вмісту

Чохли для iPhone 6 вже готові для замовлення з Китаю

Чим ближче час релізу майбутнього iPhone 6, тим більше з'являється в Мережі припущень про дизайн нового пристрою. Виробники аксесуарів, першими, скориставшись "шпигунськими" схематичними кресленнями пристрою, виготовили захисні чохли для iPhone 6 .

Аксесуари для iPhone 6 можуть багато що нам розповісти

За фотографіями, що демонструють свіжі аксесуари, можна визначити, яким буде дизайн флагманського Apple смартфона. Декілька варіантів чохлів для iPhone 6 переконують у достовірності ранньої інформації. Корпус смартфона набув обтічної форми, кнопка живлення перемістилася на праву бічну грань, кнопки гучності стали довгими.

Чохли на Айфон 6 будуть ще тоншими і продуманішими

Помітно зменшилася товщина смартфона, приблизно до 6 мм. Порівняно з інформацією про модель з 4,7-дюймовим екраном, відомостей про 5,5-дюймовий смартфон зовсім мало. Завдяки цим змінам, виробникам аксесуарів буде ще легше виготовляти продуманіші та крутіші захисні кейси. Чекаємо на новинки!

Також ми впевнені на 100%, що відразу після анонсу новинки, iOK.UA почне робити чохли для iPhone 6 з особистим дизайном, наносити на кейс будь-яке Ваше зображення. Більше інформації ось тут .