Перейти до основного вмісту

Чохли для Xiaomi Redmi 10 Prime, - вибери або створи свій дизайн

Як створити власний дизайн чохла?

На iOK.UA можна не обмежуватись доступними товарами. Ми виготовимо чохол для Xiaomi Redmi 10 Prime з особистим, індивідуальним дизайном. Нанесемо друк на силіконовий або пластиковий бампер ваші фотографії, малюнки, написи, логотип.

Як створити власний варіант? Зробіть все самі, або зверніться до наших дизайнерів:

Створити чохол на Redmi 10 Prime зі своєю картинкою

Є багато цікавого:

Вибирай чохли та скло на Redmi 10 Prime:

Компанія iOK.ua спеціалізується на виготовленні аксесуарів практично для всіх моделей телефонів. Це силіконові або пластикові бампери, прозорі силіконові чохли, захисна плівка, скло на екрані смартфона та багато іншого. У наших каталогах можна вибрати захисний чохол для Redmi 10 Prime з друком картинок, оригінальних малюнків, патріотичних принтів, сучасних фоторобіт. Якщо ви мрієте прикрасити чохол улюбленою фоткою, авторським малюнком, картинкою з інтернету, своїм ім'ям, прізвищем - надсилайте зображення на пошту [email protected] або у Viber/Telegram. Протягом 1-2 днів ми виготовимо та доставимо стильний особистий чохол для Redmi 10 Prime або іменний бампер. Друк виходить чітким, соковитим, не стирається, не вигоряє на сонці. Наші менеджери дадуть відповідь на всі ваші запитання. Доставляємо по всій Україні та в інші країни.

Не забудь про скло на Redmi 10 Prime

Дуже важливо забезпечити всебічний захист смартфона. Тому в нашому асортименті, крім чохлів, є захисне скло та плівка на Redmi 10 Prime. та інші моделі телефонів. Ці міцні і практично невідчутні аксесуари убережуть екран пристрою від появи тріщин, подряпин, потертостей, приймуть на себе удар при падінні. Компанія айОК подбає про безпеку вашого смартфона.

 

Залиште питання / відгук