Перейти до основного вмісту

Чохли для Samsung Galaxy M22, - вибери або створи свій дизайн

Як створити власний дизайн чохла?

На iOK.UA можна не обмежуватись доступними товарами. Ми виготовимо чохол Samsung Galaxy M22 з вашим особистим, індивідуальним дизайном. Нанесемо друк на силіконовий або пластиковий бампер ваші фотографії, малюнки, написи, логотип.

Як створити власний варіант? Зробіть все самі, або зверніться до наших дизайнерів:

Замовити свій дизайн чохла на телефон Samsung M22

Є багато цікавого:

Вибирай чохли Samsung M22:

Бюджетний корейський довгожитель радуватиме вас набагато довше, якщо ви під час одягнете його у захисний чохол для Samsung Galaxy M22. Команда iOK.ua не з чуток знає, як важливо забезпечити своєчасний захист смартфона і пропонує захисні бампери з силікону та пластику, прозорі силіконові чохли для Samsung M22, захисну плівку, скло для Samsung M22. Наші захисні бампери завоювали популярність та позитивні відгуки покупців за свою відмінну якість, надійність та яскравий стиль. Кожну модель прикрашає друк на чохлі для Galaxy M22 картинок, кумедних малюнків, патріотичних принтів, сучасних фотографій. Усі вони представлені у каталогах сайту.

Ми приймаємо індивідуальні замовлення та із задоволенням надрукуємо на чохлі вашу улюблену фотку, авторський малюнок, ім'я, прізвище, логотип компанії, прикольний напис. Надсилайте зображення на пошту [email protected] або у Viber/Telegram. Особистий чохол або іменний бампер для Samsung M22 буде єдиним у своєму роді. Так круто мати ефектний особистий захисний аксесуар! Замовлення та доставку виконуємо протягом 1-2 днів.

Не забудь про скло на Galaxy M22

Подбайте про захист найуразливішого місця смартфона, його екрана. Не варто вигадувати велосипед, - захисне скло на Samsung М22 відмінно впорається з цим завданням. У нашому асортименті захисне скло та плівка практично всіх моделей телефонів.

 

Залиште питання / відгук