Перейти до основного вмісту

Чохли на Samsung Galaxy A03 Core, - вибери або створи свій дизайн

Як створити власний дизайн чохла?

На iOK.UA можна не обмежуватись доступними товарами. Ми виготовимо чохол Samsung A03 Core з вашим особистим, індивідуальним дизайном. Нанесемо друк на силіконовий або пластиковий бампер ваші фотографії, малюнки, написи, логотип.

Як створити власний варіант? Зробіть все самі, або зверніться до наших дизайнерів:

Замовити свій дизайн чохла на телефон Samsung А03 Кор

Є багато цікавого:

Вибирай чохли та скла на Samsung A03 Core:

Ультрабюджетний довгожитель від Samsung здобув гарну репутацію. Популярна модель гідна кращого захисту, і iOK.ua готовий надати якісні чохли Samsung Galaxy A03 Core з дизайнерським друком. Ми друкуємо зображення на силіконових та пластикових чохлах, використовуючи сублімаційний та ультрафіолетовий принтери. Яскраве, чітке зображення покриває всю поверхню бампера, не стирається, не вигоряє на сонці. Чохли ідеально облягають апарат, захищають від потертостей, подряпин, ударів та падінь. Загляньте в каталоги айОК і ви захочете купити не один чохол для Samsung A03 Core з крутими картинками, кумедними малюнками, модними фотографіями, принтами патріотичними, позитивними написами. Усі вони виглядають ефектно, стильно, сучасно. Але це ще не все! У нас можна замовити особистий чохол Samsung A03 Core з печаткою улюбленої фотки, авторським малюнком, з вашим ім'ям, прізвищем, логотипом компанії. Такий унікальний аксесуар підкреслить вашу індивідуальність, приверне увагу оточуючих. Надсилайте зображення на пошту [email protected] або в Viber/Telegram і, через 1-2 дні ми доставимо вам новий чохол. Доставляємо по всій Україні та в інші країни.

Захисне скло на Samsung A03 Core та плівка чекають вас

Дисплей, - багатофункціональна та найвразливіша частина смартфона. Для того щоб падіння пристрою не викликало завмирання серця, радимо купити захисне скло на Samsung A03 Core разом із захисним чохлом. Цей сучасний тандем аксесуарів забезпечить надійний захист та довгу, повноцінну службу смартфона.

 

Залиште питання / відгук