Перейти до основного вмісту

Купити iPhone дешево – як не потрапити на шахраїв!

Купити iPhone дешево чи це можливо? Чи правда, що за кордоном Айфони дешевші... набагато дешевші! :) Або це все приманка шахраїв, які раз у раз, що чекають повідомлення про покупку дешево Apple iPhone. Тема цікава.

Що роблять люди, щоб купити iPhone дешево?

Вхід йдуть насамперед, звичайно ж, пошукові системи. Вони нададуть надто багато інформації для мозкового штурму та їжі для роздумів, як купити дешеве. :) Відкривши сотні сайтів та форумів, ми починаємо порівнювати ціни та робити висновки. У когось дешевше, у когось дуже дорого. Люди навіть англійською починають шукати інформацію, як купити Айфон і завести його в Україну.

Якщо хочете купити iPhone за кордоном, остерігайтеся шахраїв

Будьте уважні, в інтернеті з'явилося багато шахраїв, які розміщують прайси з цінами на Apple iPhone, найдешевшими цінами. :) З ними легко зв'язатися, вони відповідатимуть на Ваші повідомлення по Емейлу, переписуватимуться з Вами у Скайпі, гарантуватимуть 100% доставку товару до України. Навіть показувати свідоцтво про реєстрацію своєї компанії у державному реєстрі. Все це розлучення! Не можна купити iPhone дешевше вдвічі ніж в Україні. Повірте, якби були такі ціни за кордоном, в Україні телефони можна було купити набагато дешевше.

Подумайте про ризики покупки

Спочатку вам скажуть, що потрібно перевести гроші наперед. За допомогою Вестерн Юніор на особистий рахунок. Якщо Ви це зробили, забудьте про свої гроші. Їх Вам не повернуть і нічим допомогти не зможуть після з'ясування, що Вас обдурили!

Що ж робити? Як купити iPhone дешево?

Як купити? Якщо хочете зробити це за кордоном, сміливо реєструйтесь на аукціонах, наприклад, на Ebey. Шукайте продавця з позитивними відгуками, який надсилає товар по всій планеті. Купуйте, відправляйте гроші за допомогою PayPal, шукайте службу доставки, заплатіть ще 50 доларів за доставку, і чекайте на диво. :) Тому що Ви не можете знати, в якому стані до Вас прийде з-за кордону Apple iPhone.

Що ж, слова що вище, стосуються купівлі iPhone у США, або іншій країні. А як же ситуація, якщо потрібно придбати новий телефон від Епл? Із цим все погано. :) Купити новий iPhone за кордоном, можна лише, безпосередньо відвідавши країну, попросити друга купити Айфон та переслати Вам в Україну.

Який оптимальний варіант покупки?

Купити в Україні та крапка. При чому, купити під час особистої зустрічі, або скористатися послугами спеціальних інтернет магазинів. Наприклад, купити iPhone дешево та надійно, можна у нашому інтернет магазині. Мі надаємо фотографії всіх телефонів та відповідаємо за працездатність телефону. Так, у нас дорожчі ціни на 100-200 грн. що на форумах в інтернеті. Але, Ви позбавляєте собі всяких проблем, і дійсно маєте можливість скористатися сервісом, а не, як у нас склалося в Україні, "купив і забудь про нас"!