Перейти до основного вмісту

Купив iPhone 4, що робити далі? Інструкція після покупки iPhone.

Що робити після купівлі iPhone 4? До вирішення цього питання потрібно підійти із двох сторін. Насамперед, потрібно подбати про захист смартфона, тобто, вберегти його від подряпин та потертостей, оскільки відомо, що смартфон виконаний повністю зі скла, на якому легко залишити подряпину. А ось далі вже розбиратися з питанням, що можна робити з iPhone 4: як записати музику на iPhone, як знімати відео, як налаштувати пошту, Скайп, як дивитися відео на Ютубі і зберігати його на Айфоні. Що ж, приступи. :)

Насамперед захистимо iPhone 4 від пошкоджень за допомогою аксесуарів!

Що б зберегти новий зовнішній вигляд iPhone 4 потрібно подумати про захист екрану, боків та задню кришку. У цьому нам допоможуть аксесуари для iPhone . Розглянемо деякі з них.

Чохол для iPhone 4

Не тільки захистять смартфон, а й нададуть оригінальності. На нашому сайті, як дівчина, так і чоловік зможе вибрати чохол. Чохли для iPhone 4

Бампер для iPhone 4

Нова хвиля аксесуарів 2010 року. Бампера для iPhone 4 не збільшують габарити та вагу смартфона, надають захист та не змінюють дизайн iPhone 4, що іноді так важливо для шанувальників стилю Apple. Бампера для iPhone 4

Захисні плівки для iPhone 4

Найважливіший орган на смартфоні, звичайно ж, великий сенсорний екран. Його легко подряпати навіть при дбайливому ставленні до телефону. Подряпини псуватимуть зовнішній вигляд та зручність роботи. Для захисту екрана, на сайті є розділ Захисні плівки для iPhone 4 .

Вінілові наклейки для iPhone 4

Вінілові наклейки зможуть повністю змінити вигляд смартфона. Нададуть відмінний захист від подряпин та потертостей. Очікуємо надходження до нашого інтернет магазину. Стікера для iPhone Вам сподобаються!

Зачекайте! Можливо, Ви шукайте інформацію не про аксесуари для iPhone?

Ні? Ви хочете розібратися з питаннями:

Що ж, ця інформація є на нашому сайті. :) Переходьте за посиланнями, читайте та ставте питання, на які співробітники нашого інтернет магазину оперативно дадуть відповіді.