Перейти до основного вмісту

Що краще купити з доступних Gevey Sim в Україні, для анлока iPhone 4 із США.

Кожен хто рано чи пізно придбає в Україні або замовить із США Apple iPhone 4 Soft Lock, зіткнеться з питанням розрізнення даного смартфона. Оскільки майже будь-який iPhone не працюємо з операторами мобільного зв'язку України.

Як розблокувати iPhone 4 зі США

Упевнений, більшість одразу ж полізе в гугл і введе фразу, як розлочити iPhone 4, який мені привезли з Америки. Шановний Google відразу ж Вам підкаже про чудовий пристрій Gevey Ultra Sim. Яке легко, швидко і дешево допоможе Вам повернути життя Айфону.

Хто не знає, що таке Гевей, - Гевей Сім, спеціальна мікросхемка, яка вставляється разом з Вашою Сім картою, тільки вона допоможе розблокувати Айфон 4 СофтЛок.

Яку модель Gevey Sim краще купити в Україні

Поблукаючи просторами інтернету, Ви дізнаєтеся, що на даний момент існує 3 версії Gevey Sim. Кожну версію Гевей можна купити в Києві, замовити доставку до свого міста. Але яку ж модель придбати для свого iPhone 4?

Gevey Turbo Sim Pro, Supreme, Ultra

На даний момент на ринку України можна купити 4 версії Gevey:

  • Gevey Turbo SIm Pro
  • Gevey Sim Supreme
  • Gevey Sim Ultra

Ви можете придбати або замовити будь-яку з цих моделей. Кожна нова модель має свої переваги, і, відповідно, відмінність у ціні. Розглянемо докладно кожну Гевей.

Переваги та відзнаки Гевей

Gevey Turbo Sim Pro. Перша із трьох моделей Гевей. Зарекомендувала себе стабільною роботою. Справляється зі своїми функціями на всі 100 відсотків. Але є вже стариком у порівнянні з новими версіями.

Недоліки: процедуру розблокування iPhone 4 потрібно буде повторювати щоразу, при включенні смартфона або втрати сигналу зв'язку. Що дуже незручно для мешканців Києві, чи іншого міста, де є метро. Процедура анлока займає трохи більше 2 хвилин.

Фахівці інтернет магазину iPhone рекомендують не розглядати Gevey Turvo SIm Pro, а купити наступну модель Гевей, яка трохи вища в ціні.

Gevey Turbo Sim Supreme. Друга модель анлок Gevey. Багато користувачів iPhone сподівалися, що з виходом даної версії розблокування Айфона буде здійснюватися автоматично. Але, цей функціонал ще не реалізований у Gevey SIm Supreme. Хоча версія Supreme має низку переваг. Процедуру анлока необхідно виконати всього один раз, після чого Айфон автоматично повторюватиме процедуру розблокування при перезавантаженні, в метро, коли мережа пропадає.

Переваги Гевей Супрім:

  • підтримка всіх версій iOS (4.1, 4.2, 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3 та 4.3.4)
  • процедура розблокування потрібна лише вперше;
  • автоматичне впевнене відновлення мережі у разі втрати сигналу;
  • не потрібно джейлбрейк або встановлення додаткового ПЗ
  • значно зменшено енергоспоживання;

Ми рекомендуємо купувати саме цю модель Гевей.

Gevey Turbo Sim Ultra. Найостанніший і найдосконаліший брат попередніх моделей. Але, також найдорожчий. За заявками та бажаннями користувачів iPhone 4, реалізована процедура анлок без набору номера 112. Gevey Ultra тепер вміє автоматично робити анлок iPhone 4 без набору номера 112.

Просто вставити в Айфон Гевей Ультра і можна дзвонити? Ні, для використання версії Ультра, необхідно спочатку зробити Jailbreak iPhone 4, встановити з репозиторію спеціальну програму, яка буде автоматично розблоковувати Ваш Айфон. Після виконання цих операцій у Вас в руках буде повноцінний iPhone 4, який неможливо буде відрізнити від версії iPhone 4 Neverlock.

У нашому інтернет-магазині Ви можете купити Gevey Sim будь-якої моделі за низькою ціною. Також наші фахівці, за вашим бажанням, допоможуть розблокувати Ваш iPhone 4 і навчать Вас робити анлок власними силами. Телефонуйте нам і ми обов'язково допоможемо.