Перейти до основного вмісту

Що таке Gevey Turbo Sim? Gevey Sim допоможе розблокувати iPhone 4 зі США

З моменту виходу нового iPhone 4, я як і багато хлопців в Україні, поспішив купити iPhone 4 зі США. Оскільки Айфон з Америки заблокований за замовчуванням, і не працює в Україні без анлока, я ще чекав півроку до виходу анлока для здійснення дзвінків в Україні.

Але ситуація кардинально змінилася з моменту виходу хардварного анлока для iPhone, - Gevey Turbo Sim.

Що таке Gevey Sim:

Gevey Turvo Sim спеціальна мікросхемка, яка вставляється в iPhone разом з сім-картою, таким чином допомагає розблокувати iPhone 4 і здійснювати дзвінки.

Які переваги анлока за допомогою Turbo SIM?

Переваги використання Гевей Турбо Сім - незаперечні:

  • Gevey Turbo SIM змусить працювати Айфон (розблокувати iPhone з Америки) з будь-якою версією прошивки модему та радіомодуля.
  • Ви будь-коли зможете оновити версію прошивки операційної системи Apple iPhone OS
  • Щоб розблокувати iPhone 4 не потрібно персональний комп'ютер, не потрібно встановлювати програми для розблокування.
  • Турбо СІМ не впливає на втрату сигналу, а навпаки, як стверджують розробники, покликаний посилити зв'язок Айфона з вашим оператором мобільного зв'язку.
  • Гевей не впливає на додаткову розрядку батареї

Турбо Сім – це прив'язаний анлок, який працює після вимкнення смартфона, втрати зв'язку.

Чи має Turbo SIM недоліки?

  • За великим рахунком, Гевей Турбо Сім не має недоліків. Але, при покупці Gevey, Вам доведеться обрізати до потрібних розмірів Вашу картку, і зробити коротку за часом процедуру анлока iPhone 4.
  • Ваш оператор мобільного зв'язку повинен підтримувати номер екстреного дзвінка 112.
  • У перших версіях Гевей Турбо цим операцію активації потрібно повторювати, коли ви втрачаєте мережу або перезавантажуєте телефон. Тому радимо Вам купити Gevey за вищу ціну, нову модель, яка буде робити процедуру анлока iPhone 4 автоматично, без Вашої участі, і навіть без набору номера 112.

Висновок на рахунок Gevey Sim:

Якщо у Вас є iPhone 4 з Америки, або Вам привезли в подарунок зі США, радимо купити Gevey Sim у нашому інтернет-магазині iPhone і відчути себе повним власником оригінального iPhone 4. В наявності є вже три різні версії Гевей Сім. Якщо не знаєте яку версію Вам купити, сміливо дзвоніть нам і співробітники нашого магазину допоможуть Вам з вибором.