Перейти до основного вмісту

Як вибрати б/у iPhone? І де можна купити бу iPhone в Україні.

Інтерес до бу техніки Apple в Україні з кожним днем набирає все більше і більше обертів. Багато хто починає замислюватися про купівлю бу Apple iPhone або знаменитого планшета iPad. Хтось уже купив бу iPhone і радить іншим також зробити, а хтось купив у США Айфон, що був у вжиток, і користується вже більше року. І з кожним днем страх і побоювання до такого роду покупок стає меншим і меншим.

Чому варто купити б\у iPhone?

Якщо правильно підійти до питання покупки бу техніки від Apple, можна заощадити і придбати дійсно якісну та надійну техніку. Якщо порівняти ціни на бу iPhone і новий, Ви побачите різницю в 100-150 доларів, а іноді ця сума збільшується до 200 доларів. Що ж, непогана економія коштів, якщо зважити на той факт, що за покупку телефону від Епл Вам доведеться віддати 500 доларів.

За допомогою інтернету, можна відшукати місця, де продають бу Айфони в хорошому стані за низькою ціною. Наприклад, в нашому інтернет-магазині Apple iPhone, Ви можете купити Айфон будь-якої моделі, як новий, так і колишнього вживання за низькою ціною. При цьому ми гарантуємо, що смартфон працює на всі 100% і надаємо послугу повернення або обміну телефону, якщо клієнту, що щось не сподобалося.

Також, у продажу є моделі Apple iPhone які зовні повністю схожі з новими. Тобто Ви можете купити смартфон без подряпин і потертостей, в коробці з усіма аксесуарами. Один ризик, на який Ви йдете, - це відсутність гарантії. Але, якщо Ви використовуватимете телефон належним чином, не кидати і не мочити у воді, працездатність гарантована протягом декількох років. За статистикою сервісних центрів, телефони від Епл, у ремонт потрапляють рідше за решту смартфонів. Та й то з вини самого користувача.

Як вибрати б/у iPhone? На що варто звернути увагу.

Насамперед, при виборі Apple iPhone б/у, кожен покупець звертає увагу на зовнішній вигляд смартфона. Але, співробітники нашого інтернет-магазину радять підійти до питання вибору Айфона в наступній послідовності:

  • Насамперед звертайте увагу, чи немає на екрані телефону битих пікселів. Біті пікселі на iPhone – це маленькі крапки, які завжди присутні на екрані телефону. Їх видно завжди на відміну подряпин. Не рекомендуємо купувати iPhone з битими пікселями. З ними боротися неможливо.
  • Кнопки Епл Айфон. Кнопки повинні легко натискатися, без зусилля з Вашого боку. Не повинні заходити. Кнопки будуть використовуватися Вами найбільше, і повірте, якщо вони погано працюватимуть, дратувати вони будуть Вас, ох як сильно. :)
  • Глибокі подряпини на екрані. Подряпин на екрані можете не боятися. У Айфон дуже яскравий екран, і подряпини при роботі зовсім не заважають читання або перегляду фільму. Однак, використання Айфона при денному кольорі можуть бути помітними.
  • Звертайте увагу на вм'ятини на корпусі, сколи пластику корпусу та глибокі подряпини. Якщо на корпусі iPhone є сколи, або корпус не щільно прилягає до рамки екрана, є велика ймовірність, що iPhone падав. Можливо навіть і не один раз. Запам'ятайте, падіння для цього смартфона дуже погано позначається на його здоров'ї. Найчастіше, Айфон перестає працювати саме через падіння.

Дані 4 пункти допоможуть Вам вибрати iPhone. Також, Ви знаєте, як знизити ціну на телефон. :) На чому варто зробити вигук, щоб продавець знизив ціну за iPhone. Забув нагадати, вибрати iPhone Ви завжди зможете в нашому інтернет магазині. Кожен телефон має гарний зовнішній вигляд, та перевірено на працездатність фахівцями сервісного центру у місті Київ.

Де купити iPhone в Україні (б у Айфон)?

Насамперед спробуйте пошукати, де купити в Україні Айфон за допомогою пошукової системи Google. Вона має Вам 100% допомогти. Але, навіщо йти далеко, якщо наш сайт, зможе задовольнити будь-які Ваші бажання. Ми продаємо, як нові, так і бу телефони за найнижчими цінами. Надаємо гарантію та можливість повернення.