Перейти до основного вмісту

Як захистити iPad від подряпин та сколів після покупки

Відразу після покупки продукції Apple користувач замислюється як її захистити, адже ви віддали за це свої кровні, а річ не з дешевих. У цій статті ми хочемо навести кілька прикладів і дати корисні поради початківцям. Адже яблучна продукція змінює Ваше ставлення до техніки на краще, полегшує життя та показує його яскраві сторони. Багато хто обходиться без цього, не сперечаюся, але ми народилися, щоб насолоджуватися плодами цивілізації! Тож давайте користуватися найкращим – Apple!

Ніхто з нас не хоче, щоб з вашим улюбленцем трапилося таке:

Захист екрану iPad

Отже, Ви купили iPad! Потрібно відразу подумати про захист цього багатофункціонального пристрою. На екран потрібно обов'язково наклеїти захисну плівку. Найпопулярніші два види плівок: глянсова та матова. Вони захищатимуть екран iPad від подряпин та потертостей. Можна буде класти на стіл та не боятися.

Захист задньої панелі планшета

Далі необхідно подумати про захист задньої панелі планшета. Тут вибір набагато різноманітніший, але у нашому магазині Ви зможете підібрати чохол для iPad на ваш смак. Існує кілька варіантів: чохол-сумка, накладка або SmartCover. Кожен зможе вибрати, що душа забажає.

Краще убезпечити iPad у перші дні після покупки та зберегти незайману красу, позбавивши її потворних подряпин та сколів.

Усім приємно користуватися бездоганною технікою і не дивитися на iPad, як на виписану сторінку своїми необережностями та помилками.