Перейти до основного вмісту

Анонс Huawei Nova 2i з 4-ма камерами - він же Huawei Mate 10 Lite

Huawei розширила свій асортимент випуском нового апарату Nova 2i з FullView-екраном і чотирма камерами, який з'явився на сторінці фірмового магазину Vmall в Малайзії.

Характеристики та особливості

Основою пристрою став 8-ми ядерний чіпсет Kirin 659, доповнений ОЗУ – 4 ГБ та ПЗУ – 64 ГБ, 5,9” екраном FHD + FullView з пропорцією сторін 18:9 та вузькими рамками.

Крім того, смартфон обладнаний модулями - 16 Мп та 2 Мп, дактилоскопічним сенсором та світлодіодний спалах на тильній стороні. Ключовою перевагою Nova 2i став подвійний передній модуль - 13 Мп та 2 Мп.

Живиться апарат від батареї на 2340 мАг, працює під керуванням ОС Android 7.0.1 Nougat з оболонкою EMUI 5.1. Цікавою фішкою девайса стала можливість керування за допомогою жестів. Наприклад, для здійснення скріншота (знімок екрана) можна двічі натиснути одним пальцем, а при натисканні двома пальцями буде активізовано запис того, що відбувається на дисплеї. Але це більше програмні фішки, ніж апаратні.

Ще цікавий факт, - пристрій отримав відразу 4 назви: Huawei Mate 10 Lite (міжнародна назва) Huawei Nova 2i (Малайзія), Huawei Maimang 6 (Китай), Huawei Honor 9i (Індія)

Доступні кольори Huawei Nova 2i

А зачохлитися ви можете прямо у нас:)