Перейти до основного вмісту

Анонс LG Q Stylus - їх тепер три версії та всі зі стилусами

Корейський виробник LG презентував публіці серію смартфонів Q Stylus. Девайси стали продовженням лінійки стілусних апаратів середнього класу, що ставилися раніше до лінійки G. Сучасний стілус дозволяє користувачам залишати нотатки, навіть, на вимкненому екрані, а екран відрізняє випадкові натискання пальцями від дотиків стілуса.

Електронне перо можна використовувати для редагування фотографій, відео, гіфок. Є й інші цікаві фішки, серед яких реалізація технології QLens (розпізнавання об'єктів та пошук інформації про них в інтернеті). Смартфон забезпечений підтримкою DTS:X, а також захистом корпусу від води, пилу (IP68) та ударів (MIL-STD-810G).

Лінійка LG Q Stylus представлені трьома моделями з різним об'ємом накопичувачів пам'яті та роздільною здатністю головного модуля. Отже, LG Q Stylus оснащений ОЗУ – 3 ГБ, ПЗУ – 32 ГБ та камерою – 13 Мп, LG Q Stylus отримав ОЗУ – 3 ГБ, ПЗУ – 32 ГБ, камеру – 16 Мп, LG Q Stylus+ має ОЗУ – 4 ГБ, ПЗУ – 64 ГБ, камерою – 16 Мп. Крім того, є варіанти з різними параметрами всередині однієї модифікації: з чіпсетом MediaTek MT6750S або восьмиядерним чіпом на 1,8 ГГц (Snapdragon 450?), фронтальним модулем на 8 Мп або ширококутним на 5 Мп.

Також, LG Q Stylus отримав 6,2" екран з пропорцією сторін 18:9 (роздільна здатність 2160х1080 р), батарею на 3300 мАг, модуль NFC, приймач FM-радіо, роз'єм USB Type-C і ОС Android 8.1 Oreo. Новачки пропонуються в чорний і синій кольорах У LG Q Stylus+ доступний, ще, у фіолетовому кольорі, а у Q Stylus відсутня чорна версія (тільки синя). фронталкою.