Перейти до основного вмісту

Apple запатентувала чохол-зарядку Smart Cover для iPad

Досить цікавий патент, який може заплатити за життя в найближчому майбутньому, був представлений компанією Apple патентному бюро США. Ті, хто вже встигли скористатися чохлом Smart Cover, знають всю його красу.

Історія

Smart Cover це не просто аксесуар подібним до інших чохлів , бо розробка яблучного планшета велася паралельно з розробкою першого. Якби в iPad заздалегідь не потроїли систему магнітів, тоді Smart Cover був би просто марний.

Принцип роботи

Усередині аксесуару знаходиться досить багато місця, яке марно порожнє. Ось і яблучна корпорація про це подумала і реалізувала ідею зарядки планшета за допомогою Smart Cover завдяки впровадженню осередків зовнішньої батареї. Сам процес заряджання активуватиметься при закритті дисплея розумною обкладинкою. Звичайно, Ви не побачите жодних кабелів, ще іншої незручності, бо завдяки тим же магнітам, буде реалізований принцип бездротової передачі енергії індуктивним способом. А як же бути із зарядкою самого аксесуара? Не турбуйтеся, компанія Apple і про це подумала: передача енергії акумулятору розумної обкладинки буде реалізована через сонячні панелі.