Перейти до основного вмісту

Asus ZenFone Live - смартфон для людей-стримерів, які завжди онлайн

Сайт Asus опублікував інформацію про смартфон ZenFone Live. Девайс має ОЗУ - 16 або 31 ГБ, батарейкою на 2650 мАч і ОС Android 6.0. Апарат розроблений для активних дівчат та хлопців, авторів особистих блогів та відеоблогів. До речі, все для Асус техніки ви знайдете за посиланням - iok.com.ua/asus

Особливості та характеристики ZenFone Live

В описі ZenFone Live зазначено, що девайс здатний підтримувати живий стримінг з покращенням зображення користувача на апаратному рівні. Аналогів подібної функції досі не було. Покращення зображення здійснюється через спеціальну програму, яка відразу ж транслює відредаговане живе відео на Facebook та YouTube. Спеціальний фільтр, що покращує зовнішність блогера, працює протягом усієї відеозйомки.

Крім того, смартфон отримав й інші цікаві фішки для якісної зйомки відео: два мікрофони з функцією шумопоглинання, ширококутний фронтальний модуль на 5 Мп з апертурою f/2.2, пікселями – 1,4 мкм та спалахом.

Доступні кольори ZenFone Live

Напевно, Asus представить свій унікальний апарат, ZenFone Live на MWC 2017 у Барселоні. До речі, пристрій отримав ще назву Zenfone 3 Go... А зараз погляньте на доступні кольори корпусів телефонів. Представлені, рожевий, золотистий та синій, кольорові варіанти. А чохли для Zenfone Live житимуть у нас за цим посиланням.