Перейти до основного вмісту

Чохли для iPhone 6s починають розкривати деталі дизайну смартфона

Виробники захисних чохлів для iPhone та iPad часто випереджають релізи мобільних пристроїв. Поява в інтернеті фотографій аксесуарів знімають покриви з анонсованих гаджетів Apple. Нещодавно у Мережі з'явилися знімки захисних чохлів для iPhone 6s та iPhone 6s Plus компанії ITSKINS.

Швидше за все, дизайн залишиться без змін

Зображення чохлів відобразили розміри майбутніх флагманів, розташування основних деталей і складових. Зважаючи на все, апарати набули обтічної форми та наявності всіх компонентів попередніх моделей. Відмінності торкнулися лише товщини корпусу.

Смартфон iPhone 6s вийде в корпусі товщиною 7 мм, що на 0,1 мм більше, ніж корпус iPhone 6. Смартфон iPhone 6s Plus отримає корпус - 7,13 мм, що перевищує товщину iPhone 6 Plus на 0,3 мм. Збільшення товщини пристроїв, що ледве вловимо оком, обумовлено застосуванням функції Force Touch. Прогресивна технологія забезпечить розпізнавання дисплеєм до сили натискання.

Є й інформація про характеристики iPhone 6S

Крім того, ITSKINS опублікувала деякі технічні характеристики смартфонів, серед яких процесор А9, ОЗУ – 2 Гб, камери 6 та 12 Мп з можливістю 4К формату відео.

А ми дочекаємося офіційного анонсу Apple, який підтвердить чи спростує цю інформацію.