Перейти до основного вмісту

Чохли для iPhone 7 і 7 Plus у яких Айфон з подвійною камерою

Напередодні осіннього анонсу Apple з'являється все більше свіжої інформації про iPhone. Сьогодні знайшли підтвердження нещодавні чутки.

Один з ритейлерів відкрив попереднє замовлення на чохли для iPhone 7 і iPhone 7 Plus . На зображеннях видно, що велика модель отримала подвійний модуль камери, роз'єм Smart Connector для клавіатури, який уперше використовувався у планшетах Pro.

Звичайна модифікація не оснащена Smart Connector і має стандартний модуль, проте він не виступає над поверхнею корпусу. Втім, подвійна камера iPhone 7 Plus, так само вмонтована нарівні з поверхнею. Ми бачимо одну решітку динаміка у iPhone 7 Plus, що спростовує чутки про дві динаміки, що посіли місце 3,5 мм порту.

Достовірність рендерів ще не підтверджено. Однак при виробництві аксесуарів використовуються справжні креслення смартфонів.

Цікаво, що інтернет-магазин обіцяє постачання чохлів для Phone, оформлених на замовлення, вже в червні. Можливо, Apple змінить дату презентації та перенесе її на літо. Залишилось чекати зовсім небагато.