Перейти до основного вмісту

Чохол для iPhone 4S з перцевим балончиком, потрібен кожній дівчині

Чохол для iPhone 4/4S від Spraytect забезпечить захист не тільки вашому гаджету, але й допоможе вам у разі небезпеки чи нападу.

Елегантно вмонтований у корпус чохла, перцевий газовий балончик, завжди буде у вас під рукою, зовсім непомітно від оточуючих. Тепер у разі загрози вам або вашому девайсу можна ним скористатися, відлякавши та убезпечивши зловмисника.

Чохольчик Spraytect потрібен кожній дівчині

Чохол являє собою стильну оболонку для задньої кришки та боків смартфона із жорсткого пластику, дуже гладкого та приємного на дотик. Спусковий механізм перцевого балончика знаходиться на спинці чохла і в разі загрози або небезпеки, вам потрібно легко натиснути на кнопку. Аерозоль, концентрованою хмарою, бризне в очі противника і викличе сильне печіння, яке при змиванні не є небезпечним для здоров'я.

Чохол Spraytect для iPhone випускається в комплекті з двома картриджами: бойовим – перцевим та тренувальним – водяним. Палітра кольорів аксесуара складається із чотирьох відтінків. Ціна аксесуара становить 40 $, а заправка перцевого балончика коштує 18 $. Рекомендуємо скористатися цією унікальною та корисною новинкою.