Перейти до основного вмісту

Чохол із алюмінію для iPhone 5 c шторкою для очищення екрану

Величезна конкуренція і нескінченний інтерес до продукції Apple підштовхують виробників аксесуарів на нескінченні експерименти з матеріалами та формою. Так з'явилося незвичайне та оригінальне рішення від японських розробників, названий iGuard5. Алюмінієвий чохол для iPhone здатний захистити пристрій з усіх боків, тобто корпус і дисплей.

Чим же здивують нас цього разу?

Японські дизайнери вигадали спеціальну рухливу шторку, вмонтовану в корпус iGuard5. З внутрішньої сторони захисна шторка має підкладку з мікрофібри і крім захисту, ще очищає екран.

Усередині алюмінієвого аксесуару знаходяться силіконові вставки, які погасять удар у разі падіння. Акуратні японські майстри, для більшої безпеки смартфона, передбачили ще пластикові куточки, які міцно утримують смартфон всередині аксесуара. Усі необхідні вирізи для кнопок керування, звичайно, передбачені.

Чохол iGuard5, досить легкий – 37 гр., його ціна – 44 долари. Для iPhone 4/4S маса аксесуара трохи більша – 40 гр. Декілька колірних варіантів чохла: чорний, рожевий та нефарбований алюміній – доступні до продажу. Що ж, такі оригінальні чохли для iPhone трапляються рідко.