Перейти до основного вмісту

Чохол на Айфон з велосипедним кріпленням з можливістю відеозйомки

Компанія Bycle знайшла спосіб використання iPhone як навігатора, при їзді на велосипеді. Річ у тім, що це велокріплення для айфона, надані над ринком, обмежують деякі функції апарату. Вони горизонтально фіксують смартфон на кермі, унеможливлюючи зйомку камерою смартфона. Але тепер є спеціальний чохол для Айфона , який виправить цю ситуацію.

На що здатний цей чохол на велосипед?

Інженери стартапу Bycle знайшли вирішення цієї проблеми. Вони розробили особливу призматичну систему лінз, що створює можливість зйомки під час руху. Сам iPhone, при цьому закріплений горизонтально, а його дисплей вільний і працює у звичайному режимі.

Кріплення супроводжується фірмовим додатком Bycle, який відображає швидкість байка, витрачені калорії і за допомогою GPS записує траєкторію шляху. Наприкінці маршруту, програма продемонструє інтерактивне відео з усіма даними про подорож.

Представлені два варіанти новинки: стандартний S-Mount та покращений E-Mount, обладнаний додатковою батареєю на 3000 мАг та спеціальним кронштейном. Велокріплення Bycle розроблено для моделей iPhone 6s та iPhone 6s Plus .

Вартість гаджета

Зараз проект збирає кошти на сайті Kickstarter. Вже відкрито попереднє замовлення на аксесуар, вартістю 45 доларів. Реліз пристрою намічено на серпень.