Перейти до основного вмісту

Чохол зі своїм ім'ям із силікону чи пластику

Знайти прикольні чохли для смартфона вже не просто. Вибір начебто є, але чогось цікавого дуже мало. Вихід є. Ви вже точно чули про іменні чохли, які робляться виключно на замовлення з різними написами - прізвищем або ім'ям. Якщо так, тоді тепер ви знаєте, де можна оновити і захистити корпус свого пристрою. Компанія iOK зможе швидко створити чохол із вашим ім'ям із силікону або пластику для будь-якого смартфона. Нижче написано як це зробити.

Як замовити чохол з ім'ям?

Замовити створення свого чохла з ім'ям дуже просто. Вам потрібно перейти за цим посиланням та заповнити маленьку форму. Ми отримаємо ваш запит, дізнаємось для якого смартфону потрібен кейс і що на ньому ви хочете написати. Дизайнер візьметься за роботу і протягом декількох хвилин, надішле вам макет вашого іменного чохла. Далі ви дивитеся і, якщо все сподобалося, підтверджуєте замовлення. Зможемо виготовити та доставити ваше замовлення протягом 1-2 днів.

До речі, ми зможемо додати на чохол будь-який фон, колір літер і навіть прикольні елементи у вигляді корони, дельфінів, метеликів. Втім, все, що захочете. :)