Перейти до основного вмісту

Чому смартфони Meizu стають популярними в Україні та по всьому світу?

Хтось втрачає свою недосяжну для інших популярність ( Nokia ), хтось забирає всю славу собі. Може хтось ще не знає, але розстановка сил популярних брендів у Китаї зовсім інша, ніж на всій планеті. У піднебесній лідирує Xiaomi та Huawei . І є ще деякі бренди, що прориваються на світовий ринок. Йдеться сьогодні про компанію Meizu .

Перфекціоністи своєї справи, на Apple трохи схожі

Meizu була маленькою компанією, яка мала всього дві моделі смартфона, про яку мало хто знав. Але, за обставинами, даний брендом зацікавився власник AlliExpress, найбагатша людина в Китаї. З того часу і почалося піднесення компанії.

Велике вливання коштів (2 мільярди доларів), минулий досвід співробітників компанії та трохи скопійованого дизайну Apple, веде компанію до успіху. Кількість моделей, що випускаються, за рік збільшилася в 3 рази. Смартфон зацікавлений рекламувати АлліЕкспрес, тому що в нього вбудовані його послуги. Сервіси, що полегшують покупки у магазині.

Далі зіграла роль та вартість смартфонів Meizu. Є моделі за дуже доступною ціною. Але ціна не робить смартфон дешевим в плані якості матеріалів. Кожна модель пристрою виконана у перфекціоністському стилі з використанням пластику, скла або металу. Смартфони красиві, приємні на дотик та мають сучасну начинку.

Чому Meizu стає популярним в Україні?

Все просто. У зв'язку з кризою та зростанням долара, нам потрібні дешевші смартфони за Apple iPhone. Тому китайські флагмани якраз дуже доречні. Офіційна гарантія та низькі ціни зроблять свою справу.

Звичайно ж, не варто забувати про дизайн. Смартфони є великі та маленькі. Усі дуже схожі один на одного, що підкреслює стиль компанії. Втім, купуйте Мейзу смартфона і не роздумуйте.

Чохли для Meizu в Україні.

Смартфони з'явилися, а ось захисних аксесуарів ще дуже мало на нашому ринку. iOK.UA намагається виправити ситуацію швидко і зі смаком. У нас ви знайдете: