Перейти до основного вмісту

Чутки про iPhone 7 - корпус із рідкого металу, сапфіровий дисплей, 256 ГБ пам'яті

У Мережі вже з'явилася інсайдерська інформація про наступний смартфон Apple iPhone 7, за повідомленням джерела International Business Times, буде ще більшим за iPhone 6 Plus , екран смартфона буде покритий сапфіровим склом.

Передбачається, що головною фішкою майбутньої моделі стане корпус, виготовлений із "рідкого металу". Цей незвичайний сплав у 2,5 рази легший, у 2-3 рази міцніший за титан, дозволить уникнути деформації корпусу пристрою.

Компанія Apple збільшить роздільну здатність основної камери iPhone 7 до 14 мегапікселів, обсяг основної пам'яті до 256 ГБ, забезпечить пристрій 1/2,3-дюймовим сенсором Sony Exmor. Також повідомляється, що кнопка Home буде замінена на сенсорну кнопку в дисплеї. В апарат буде вбудований пікопроектор, який зможе відобразити зображення будь-якого веб-сайту на стіну. Для забезпечення роботи всіх функцій iPhone 7 буде оснащено потужнішим акумулятором.

Нова модель iPhone 7 з'явиться традиційно восени 2015 року, імовірно за ціною - 650-850 доларів. Якщо корпус буде дійсно із "рідкого металу", чохол для iPhone 7 вже не знадобиться.