Перейти до основного вмісту

Чи доведеться знизити ціни Huawei на свої флагмани у 2020 році чи ні?

Компанія Huawei представила нові камерофони серії Huawei P40 лише у березні, а зараз з'являється все більше нової інформації про майбутніх новачків. І, звичайно, нас цікавлять ціни. Чи знизиться вартість девайсів без встановлених наборів програм від Google?

У свіжому витоку повідомляється про ймовірні ціни Huawei P40 і P40 Pro, які, в порівнянні з торішніми випусками смартфонів будуть значно нижчими. Наприклад, за даними інтернет-інсайдера RODENT950, молодший варіант серії коштуватиме €470, а старший - €870. Нагадаємо, що у 2019 році вартість молодшої моделі стартувала від €593, а старша пропонувалася із цінником від €1039. Очевидно, цього року флагманські смартфони китайського техногіганта стануть доступнішими для шанувальників бренду.

Швидше за все, санкції США проти Хуавей і спричинили зниження цін на флагмани. За межами Китаю без додатків Google дуже не просто буде продати смартфон досвідченим користувачам. Тільки гіки та зовсім далекі люди оновлюватимуться. Адже конкурентів із боку Samsung, Xiaomi та LG вистачає. Якщо й зовсім шанувальники бренду не перейдуть на Apple iPhone... Спостерігаємо ситуацію здалеку і не поспішаємо витрачати гроші.